Az Ön Partnere a stadiko

A stadiko nemcsak egy innovatív nagynyomású mosóberendezés gyártó cég, hanem különböző termékeivel higiéniát biztosít a mezőgazdasági szektorban. Európában egyedülállóan biztosít teljes szolgáltatást a mezőgazdasági higiénia szektorban.

A stadiko név már több, mint két évtizede biztosítja a magas minőséget és a nagy strapabíróságot a nagynyomású mosó gyártók között, mindemellett átfogó szolgáltatást nyújtva a partnerei számára.

Az állattenyésztés elképzelhetetlen a megfelelő színvonalú állategészségügy nélkül. Az állatok egészsége, az állati eredetű termékek minősége, egyre inkább a figyelem középpontjába kerülnek az EU-n belül. Egyre szigorúbb törvényekkel szabályozzák az állategészségüggyel kapcsolatos tevékenységeket. A stadiko termékeit már régóta ismerik Európában az állattenyésztés, állategészségügy területén, melyek nagymértékben megkönnyítik a munkát és ezen szabályok betartását.

A technikai fejlesztéseknek és a sok éves tapasztalatnak köszönhetően a stadiko optimális megoldásokat biztosít higiénia területeken és az ólak tisztításában is.
A stadiko gépek hosszú élettartamot biztosítanak a felhasználó számára, melyet egy mindenre kiterjedő tanácsadás és szervízháttér biztosít.

A magyarországi márkaképviseletet a Mosótechnika Kft. látja el.
A garanciális és a garancián túli javításokat gyors átfutási idővel nagy precizitással képzett szakembergárda látja el. A javítás idejére igény szerint cseregép vehető igénybe.